top of page

PEDAGOGTJÄNSTER

Jag-stödjande samtal för par och enskilda: Ibland kör det bara ihop sig och vi snurrar ner oss i tankespiraler och kan uppleva att det är svårt att komma vidare och då kan en 

utomstående samtalskontakt underlätta. Varför gör jag som jag gör, och varför får jag de konsekvenser jag får av mina val? Kan vi vara ett "offer" för vårt eget beteende?

Det finns vägar att utforska detta och få svaren på de frågor vi inte kanske var medvetna om eller tordes formulera, men som ändå behöver ställas vars svar kan ge oss frid, ro och harmoni. Vi har av olika orsaker en tendens att repetera beteenden även om de är negativa och rent av destruktiva, vilket gör oss förvirrade, frustrerade, besvikna mm.

Faktum är att våra "val" kanske inte alltid är val, och att våra val i allra högsta grad kan vara ett resultat av ex. olika former av påverkan och inte minst tidigare erfarenheter.

Föreläsning/undervisning: Utformas efter behov och önskemål.

MASSAGE / MANUELLMEDICIN

Klassisk massage, longering, muskulering, segmentmassage, koppning, idrottsmedicin/tejpning, ortobonomi.

Ortobionomi är en genial metod som programmerar om 

hjärnan så att den släpper taget om gamla och nya muskelspänningar i kroppen och på ett mjukt sätt korrigerar spänningar och smärta i leder och muskler, mycket effektivt. Kroppens inneboende medvetenhet visar vägen genom att den talar om att inte gå emot motstånd eller smärta i rörelseapparaten utan att gå åt det håll som kroppen slappnar av – där finner man läkningspotentialen.

Jobbar främst ambulerande med detta, mao att jag kommer till dig. Men i vår kontakt kan vi prata om detta.

MEDIALITET & HEALING

“Psychic mediumship” Att känna in, identifiera och bemöta energier. Kan gälla platser, miljöer och individer.

“Mental mediumship” Att ta emot intryck, bilder, symboler, känslor och budskap.

Även om det inte klingar bekant för stunden, avfärda det inte då det brukar oftast bli uppenbart när det väl landat och man fått lite distans. Ofta handlar det också om att man hoppats så på att få kontakt med någon specifik så mottagligheten inte är på topp för något/någon annan just då. Det är helt okej att fokusera och önska, men var ändå öppen för att någon annan kan komma fram. Avfärda inget, men var öppen för allt!

Enskilda samtal och vägledning Jag jobbar mindre med stora grupper och storseanser utan fokuserar mer på enskilda samtal eller mindre grupper. Inget är dock utan undantag, och ibland kan hela miljöer vara drabbade/påverkade och dess innevånare behöva adresseras och få en möjlighet till att ställa frågor och få saker begripliga.

Healing är en komplementär medicinsk genre som stöttar den traditionella sjukvården, där den kanske inte räcker till. Människokroppen alstrar drygt 100W bara genom att vi sitter stilla, och då tankar också är energi så det är viktigt att vara aktsam och uppmärksam på just våra tankar då de i allra högsta grad påverkar vårt mående.  

PLATSUNDERSÖKNING/"RENING"

Har erfarenhet av både företagsmiljöer, privatbostäder samt historiska platser både inom och utanför Sverige och även varit involverad i rättsfall.

Att känna av och notera saker är naturligt i sig, men ibland kan det kännas besvärande, jobbigt och kanske 

rent av obehagligt och då kan vi behöva adressera det.

I många fall kan det finnas helt "naturliga" förklaringar som knarrande dörrar, kalldrag från fönster mm.mm. Men ibland handlar det faktiskt om andra saker som vi i vardaglig mun kallar spöken, poltergeist, andar, onda andar och platsminnen. Men här spelar vi personlig också en roll, medvetet och omedvetet, genom exempelvis psykonkinetisk/kinetisk energi och inte minst genom de saker, begagnade möbler och arvegods vi tar in i hemmet.

KÖPA BOSTAD

Funderar du på att köpa bostad? Även här kan det vara fördelaktigt att kolla av förutsättningarna. Finns det något som gör sig påmind/ till känna i huset/lägenheten? Eller en generell tung stämning helt enkelt?

VÄGLEDNING

Jag jobbar med vägledning, både via etablerade terapeutiska metoder men även via diverse hjälpmedel exempelvis olika kort. När det kommer till vägledning handlar det om reflektioner, förslag och nya 

infallsvinklar, vilka alla är upp till frågeställaren att göra vad denne vill med dessa.

Priser baseras på behov och utformning, reseersättning kan tillkomma.

Komplett prislista publiceras inom kort.

Kurs, föredrag, talare.

Jag jobbar dels med av mig planerade event och kurser, men om ni har något specifikt önskemål så var inte rädd att höra av dig/er med funderingar kring detta.

Namn*

E-post*

Meddelande*

bottom of page